Becky bjuder, besökare bojkottar

Första deltävlingens "big no no" är en viss banan... Men lovar du att inte rösta på den så är du varmt välkommen till bords och soffa ;)

 

 

 

 

Att tillsammans sitta till bords och se-fram-emot-vänta och sedan gå på onödiga toabesök bara för att slippa se och höra det riktigt pinsamt dåliga...

Allt detta ser man ju fram emot, eller hur? Ja, jag går och längtar efter det i nära ett helt år :)








Nu är det alltså premiär och startskott för fyra härliga helger. Och det blir givetvis festivalfest hos mig varje gång :)

När kommer DU?

 

 

 

Det börjar nu på lördag och klockan 19.00 hoppas jag att att i alla fall någon melodifestivalfantast gör mig sällskap :) Fast man är ju välkommen även om man bara kan lova att inte rösta alltför glatt på värsta skräpet ;)

 

 



...Pst!

Erika,

så roligt att träffa både dig och Linnea! (Du kan hälsa lillasyster att några foton är på väg alldeles snart...)

Och det måste ju inte vara en kamera med i bilden för oss att ses... nej, lite musik duger väl gott? ;) Vi ses kanske snart igen, i alla fall om det är så att ni har lust med lite melodifestivalfestligheter någon lördag..? :) Kram/Becky

Vill du följa med?

Möjligheten är stor att jag försvinner iväg på lite roligheter i slutet av både januari och februari. Kanske vill du hänga med? :)






Sopplunch!

Du missade väl inte mitt svar? (Handbollen kommer jag att missa, för att kunna gå på Alpha med Mammanoni.)

Grönsakssoppa i mina tantsöta tallrikar, på onsdag klockan 13.00.
Du är välkommen in i värmen! :)

Väder och vind, spel och sång

Ute hos mig vill katterna gå ut, trots snön. Men när de ser att inget gräs finna att äta vill de återvända in. Själv ville jag inte gå ut från början.


Hör att det går ungefär Juholt-bra för handbollslaget... och jag som såg fram emot kommande helgens medaljmatcher. Nå. Kanske vill någon sällskapa och se om Sverige ändå tar sig vidare? Serbien på måndag eller Danmark på onsdag. Blir det olustigt och förlust har jag ju På spåret-spelet hemma :)

Något mycket roligare är att det är prick två veckor kvar till att vi får se tex en jobbig banan, ett smeknamn och en galning på en stor scen. Ja, melodifestivalens första fest är härligt nära nu och givetvis blir det, som traditionen bjuder, fest också här hos mig :)

Trevlig helg!

Lite skratt har väl ingen dött av?

Nej, tvärtom sägs det ju att ett gott skratt förlänger livet.

Det tar drygt två minuter att titta på, men det ger säkert drygt två år :)
Varsågod, ett livsförlängande klipp:

Frukost

Någon som vill följa med på frukost och föredrag nästa lördag?

11 på 11


Så äntligen är dagen här, dagen då Du får ett helt år serverat.


Och vilket år sen! Mycket spel och skratt, men också ett och annat brutet ben och många andra avbrott för både knas och kul och kaos. Allt i en lika salig som sölig blandning.

Elva minuter begränsar mer än man först kan tro. Många filmsnuttar snubblade på målsnöret och några stackare trodde jag kom med, men de kom visst bort istället... Var är alla hästar och alla timmar av slit med flytten? Och var julen så kort och nyårsfirandet bara ännu en spelkväll? Nej. Men det är ack så svårt att lägga pussel, så även detta lilla tidspussel. Kanske blev det inte riktigt som det skulle, men hur ofta blir det egentligen det? Nä, jag får hålla till godo med det som blev. Och detsamma får Du :)

Varsågod, här har du mitt (och kanske lite av ditt?) år!





Nu tycker jag vi kör repris på godbitarna och gör nya försök med det som blev magplasken. Då kommer 2012 att bli ett sällsamt gott år :)
Kramar till Er alla! Becky

En dag kommer ett år

... och den dagen närmar sig! :)

Becki peppar och saltar

Från lillasysterblogg till lite större blogg...

RSS 2.0