Skratta sig till sömns

 
är ju en god idé när man har svårt att sova.
Bläddrar i en rolig bok och skrattar då och då (och katterna sover då och då, för det är svårt för katter att sova mer än så, när de har en skrattande Becky under täcket så sängen mer blir som havet i hela havet stormar än en stilla plats för sömn och dröm).
Kom till en sida och kom att tänka på dig, Lovisa...
 
Glad helg!
 
 


Kommentarer
Lovisa

Så passande! Denna vecka har jag inte gjort så mycket annat än att just skära upp och sy ihop! Det är faktiskt riktigt roligt. Kloka ord av Rikke, 6 år ;)

2012-10-05 @ 18:57:45
Becky

Här kommer en hälsning direkt från replokalen (Johan hälsar att "usch, vad äckligt!" inte om repet utan din höna i frysen) Det går bra för oss (Johan hälsar "vi har aldrig varit bättre! (vilket inte vill säga mycket)") och nästa lördag blir det invigningsfest oavsett status på uterum och publiksiffra (Johan hälsar "en fryst höna duger gott").Hur går det med tårtförberedelserna? ;) Vi ses! Kram ♥ (jag lärde just Johan att göra ett hjärta, han är tacksam för detta och undrar när vi ska spela pingis nästa gång. Kanske efter tårtan, för vi kan ju behöva göra åt alla kalorier...)

2012-10-06 @ 00:13:16
Anonym

Jag ser fram emot nästa helg och hoppas (kanske till skillnad från Johan) att jag får sällskap i publiken... Lördagen är alltså spikad? Pingis passar bra för tårtan kommer vara bombarderad av godsaker. Är flagga inköpt? :)

Svar: Nu ser det kanske inte helt ljust ut på flaggfronten (till skillnad från tårtfronten) men än har vi ju en vecka på oss... :)
Becky

2012-10-06 @ 20:30:44


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Becki peppar och saltar

Från lillasysterblogg till lite större blogg...

RSS 2.0