Uppträdandet

 
Uppklädda, uppsjungna och en smula uppspelta. Därtill fick vi stå upp och framföra vår sång. Ingen inspelning blev det av själva uppspelningen, men väl lite inför densamma och ibland får man nöja sig med det lilla. Och det gör man lätt som en plätt när tårtan är god både när man äter den och sen är mätt och när man sen äter mer, eftersom man är utan bättre vett och sitter utan servett och spiller så hundarna står runt i ring med huvuden på bedjande sätt helt lagom snett.
 

Invigningsfest med sång och must och tårta och godsaker och hela familjen och en galen gitarrist.
Efter många månader blev det äntligen dags för den där sången och den där tårtan i den där nya fina hallen. Vi skulle hissat flagga också (men det regnade och dessutom hade vi ingen flagga) men sången satt och tårtan satt ännu bättre som belöning efteråt.
Nu lämnar vi "Alla vill till himmelen" bakom oss, men inte för att vi inte vill dit.
 
 
 
Tack för kvällen, för tårtan och maten och ljusen och skratten och fotmassagen!
 


Kommentarer
The guitarist

Vilket trevligt bakom kulisserna-klipp! Men jag har kommit på en sak... jag kan inte vara både chaufför och rockstjärna samtidigt i fortsättningen. Vi måste ju gå in i vår bubbla ett par timmar före framträdandena och inte distraheras av världsliga saker som att köra bil... Så - vem ska köra limousinen?

Svar: Där sa du något mycket klokt, min vän! Det hör man ju själv, vad tokigt det är att ens få för sig att sätta en rockstjärna bakom ratten... Nog för att du har många strängar på din lyra, men händerna passar faktiskt en aning bättre just på gitarrstängarna. Men vi är väl inte sämre än att vi kan bättra oss och lagom till nästa beställning, invigning, spelning och tårtbetalning har vi kanske en chaufför som sig bör :)
Becky

2012-10-21 @ 17:07:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Becki peppar och saltar

Från lillasysterblogg till lite större blogg...

RSS 2.0