Ullared it is!

(rätt gissat, Linnea!) :)

 
 
Ingen kö in (som vanligt) och ingen kö ut (faktiskt inte ovanligt) och knö-fritt hela tiden. Lagom fart, laxlunch och kafferast och allt som allt en fin dag. Tänk att man kan ha det på Ullared. Nåja, det är ju faktiskt sällskapet som gör allt så trevligt, så tack till sällskapet! ♥
 
 
 
 
Väl inne satte vi igång med att
beta av alla inköpslistans punkter.
Eller bita av.
Gott!
Om man ska tro Lilly.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dagen bjöd på många goda skratt, ja, man har ju inte roligare än man gör sig. (Vi gjorde oss stundvis väldigt roliga, om jag säger så.) Och Lilly provade sjalar med stor entusiasm och gick sin egen väg när hon inte satt i kundvagnen och åkte med i vår riktning.
 
Till sist kom vi hem (alltid lika skönt, men extra skönt efter Ullaredresor) och jag och Melva satte oss att skarva sladdar lite sådär på måfå, med hjälp av mun (Melvas) och naglar (mina) och sax och tång och hej och hå.
 
 
Gott samarbete, god balans, lite tålamod och förmodligen en hel del tur (inte som att man håller på med sladdar, skruvmejslar och el till vardags direkt) ledde fram till en lysande fin lampa över köksbordet!
 
 
Lampan får du se senare. Men just nu kan du få se den lilla värmeljushållaren som jag satte i en blomkruka där minodiscokulor redan hänge och julade. Nu fick det ännu lite mer ljus att glittra vidare i köksfönstret...
 
 
Tack för i dag!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Becki peppar och saltar

Från lillasysterblogg till lite större blogg...

RSS 2.0