En liten tjuvkik på vår dag

Du ser nog var vi är. Men just nu är vi på väg hem igen och det ska bli löjlig skönt att gå lägga sig ner! Behöver väl inte säga att morgondagen blir en vilodag utan väckarklocka och krav...

Mamma: Där, ser du vem det är? Fota honom! Och det gjorde jag. Men sorry, mycket mer och mest minnesvärt var ändå efterrätterna :)


Kommentarer
Lovisa

Gissning: Mamma äppelkakan, pappa chokladkakan o du den med bär. Har jag rätt? Faktum är förstås att vem som helst av er skulle kunna äta vilken som helst av kakorna... Ni kanske delade?

2013-05-14 @ 10:17:03
Becky

Egentligen har du tokrätt, tre av tre möjliga... men innan jag hann säga "den med bär, tack" hade mamma valt den åt pappa och själv nappat åt sig äppelpajen. Kvar fanns då chokladkakan och jag tänkte att "vi delar så klart så att alla får smaka". Men just den med bär smakade jag faktiskt aldrig :( Eller, när jag tänker efter smakade jag ju inte äppelpajen heller. Men mamma och pappa smakade på alla tre! Skulle du ens tro mig om jag sa annat?! ;)

Ett litet ps är nog på sin plats - det var givetvis för att jag var så gräsligt mätt som jag inte provsmakade, utan istället bara frikostigt delade med mig av min chokladkaka ;)

2013-05-14 @ 12:40:47


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Becki peppar och saltar

Från lillasysterblogg till lite större blogg...

RSS 2.0